Компания DESOI

ИНЖЕКЦИОННА ТЕХНИКА И ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА – ПРОИЗВЕДЕНИ В ГЕРМАНИЯ

Освен един от водещите производители на инжекционна техника и на продукти в областта на изолацията, санирането и поддръжката на конструкции, ние сме и Ваш надежден партньор в областта на индустриалната техника. От основаването си през 1979 г. компанията продължава развитието на иновациите и системните решения в тези две области.

Днес, в централата на семейната фирма в Калбах, в сърцето на Германия, за нас работят 90 служители. В качеството си на частна компания,поставяме на първо място квалификацията и персоналната отговорност на нашите служители обучавайки успешно години наред стажанти в областта на търховията и техниката.

Непрекъснатото развитие на нашите иновативни продукти допринася за стабилния растеж на компанията, а по този начин и за създаването на сигурни работни места в региона. Над 50 % от поръчките идват от чужбина. Ние имаме партньори общо в 22 страни, които продават техниката на DESOI в своите локации, по цялото земно кълбо.

За да бъдем винаги актуални, ние поддържаме тесен контакт с нашите клиенти и партньори, с проектанти, инженери и специалисти от всички области. Освен това членството ни в различни организации допринася за редовния обмен на експерти.